• 588
    (bkz: 9 mart 2015 galatasaray fenerbahçe ülker basketbol maçı)'nda bile tribünü dolduramayıp, aidiyet gösteremeyenlerin aidiyet beklediği, galatasaray'a kıta aşıp gelen porto riko'lu basketbolcu.

    en günahsızı, en temizi biziz di mi? herkes yanlış, biz doğruyuz. gs'yi para için, itibar için bırakıp gidenlerin hala efsane diye anıldığı yerde 3 aydır hakkını alamayan, hakkının üstüne yalanlar söylenen. oyuncu ayrıldığında arkasından atılan iftiraların, söylenen sözlerin ve atılan nutukların sonu ne zaman gelecek?

    sevin veya sevmeyin. 35 yaşında 50 dakika maça çıkıp 48 saat sonra bir 30 dakika daha sahada kalan bir oyuncunun aidiyetini sorgulayamazsınız.

    carlos arroyo bu kulübün vazgeçilmezi olmadı. 2 sene yerine oyuncu bakıldı alınamadı. arroyo hep g.saray'ı bekledi. bjk'den fazla para verip aldığın bir oyuncudan, parayı ön plana koymamasını bekliyorsanız. daha çok beklerseniz beyler.

    bugün geri dönse, aynı sıcaklıkla karşılanır. tribünde bağırırım carlos arroyo diye. o şov yapılan fener maçları dışında, 300-400 kişiye oynadığımız maçlarda da bağırırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın