• 583
    bugüne kadar takım adına verdiği emekler için sonsuz teşekkür etmeliyiz arroyo'ya bu bir gerçek. elinden geleni yaptı ilerlemiş yaşına rağmen çok emek sarfetti ama takım kaptanlarından biriyken sezon ortasında bırakıp gidişini kendime yediremiyorum bir türlü. evet beceriksiz, basketbol şubesiyle ilgilenmeyen ihmalkar bir yönetimimiz var ne deseniz haklısınız bu konuda; ancak erceg, micov, patric young'ta türk değil bu adamlar maaşını iki ay gecikmeli alırken arroyo zamanında alıyordu şu son olaya kadar. hatta ergin ataman'da bunun sinyalini verdi "ben ve arroyo hariç herkes gidebilir" diyerek. ergin hoca bambaşka bir insan kalbi galatasarayla atıyor, bizlerden birisi o maaş alamamasına rağmen kalacaktı kaldı da.

    arroyo parasını tıkır tıkır alıyordu bildiğim kadarıyla bir aylık gecikme teklif edilince sakatım dedi ülkesine gitti arkasına kulübün çağırdığı maçta(hangisi hatırlamıyorum) kaptan olarak takımın yanında olması gerekirken gelmeyip üzerine menajeri yoluyla kulübe ihtar çekti ertesi günde yollar ayrıldı. diyeceksiniz ki sezonun ilk yarısı kerem gönlüm ve ender arslan'da kulübe ihtar çekti; hatırlarsanız bunun için jet hızıyla açıklama yaptı bu adamlar "bizim haberimiz dahi yoktu avukatların işi" diye. arroyo ise bunu doğrular nitelikte hareketler yaptı.

    arroyo haksız diyemem profesyonel adam alamayınca parayı gitti eyvallah ancak arroyo'yu bir efsane olarak göremiyorum artık. bizim için çok güzel anılar bırakmış güzel bir adam sadece. neden efsane değil derseniz, bunca zorluğa koyup gidenlere, sakatlıklara rağmen dün (bkz: 9 mart 2015 galatasaray fenerbahçe ülker basketbol maçı) aslanlar gibi o sahada mücadele veren 6 tane adama haksızlık etmiş olurum. efsane kim derseniz iki ayağı birden sakatken 40 dakika sahada kalan sinan'dır, parasını alamasa da iyi veya kötü sahadan kaçmayan sonuna kadar giden erceg'le micov'dur(ki sırplara edilen küfürler var kızılyıldız dolayısıyla o da cabası), 38 yaşında hala aldığı her saniyenin hakkını veren kerem gönlüm'dür, nba'den gelip orada aldığı paranın yarısından bile azını üstelik gecikmeli olarak almasına rağmen canını dişen takan patric young'dır, ikinci ligden adım adım gelip takımı için her şeyini sahaya koyan justin carter'dır benim için.

    uzun lafın kısası oyuncularımız arasında bu sözlüğü girip okuyan, takip eden varsa şu an arroyo'yu konuşarak keşke dönüp gelse gibilerinden şeyler söylerek en çok onlara haksızlık eder ve yaralarız bence. kaptan batan gemiden ilk ayrılan oldu ne yazık ki bunu kabullenmek gerek artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın