resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1511
    canın sağolsun hocam. buradan galibiyeti sen getireceksin, zerre şüphem yok bundan. sana kısmet olacak uzun süre sonra gelecek ilk kadıköygalibiyeti.

    eleştirilmesine bir şey demiyorum ama bazı nüansları gözden kaçırmamak lazım. hamza hoca maç sonunda şöyle diyor; "oyunculara sesimizi duyuramadık". hepimiz bu sözün ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. psikolojik etkenler. hocanın soyunma odasında oyunculara; "neden geri çekildiniz" diye serzenişte bulunması da bunun diğer bir kanıtı.

    hoca gerçekten iyi bir oyun stratejisi kurmuş. 20 dakikada iki tane gol pozisyonumuz varken fener'in daha atağı bile yoktu. ancak atamadık. maçta fener'in karşı karşıya bir tane bile pozisyonu yokken bizim maçta 2 tane %100'lük karşı karşıya pozisyonumuz var. bir tanesinde burak'ın çok kötü vuruşu, diğerinde volkan'ın inanılmaz kurtarışı puan veya puanlar almamızı engelledi.

    bakın bu adam bir enkaz devraldı. tarihinin en kötü şampiyonlar ligi performansını göstermiş, kendisinden önce oynadığı 15 maçta 6 kez 4 yemiş bir takımın başına geçti. gelir gelmez sneijderüzerinden vurulmaya çalışıldı, o ise sneijder'in gol attıktan sonra yanına koştuğu bir hoca oldu. elindeki kadro kalitesi yetersiz. derbiye çıkarken son yıllardaki en iyi oyuncusu sahada yok. * yerine oynayan oyuncu tüm sezonu 3 maç üst üste oynayıp 15 maç sakat olarak geçiriyor. * takımın fizik kondüsyonu rakibine oranla 1 seviye aşağıda. sağ bekte oynayan oyuncu sezonun büyük bölümünü a2'de geçirmiş *, yerine alınan oyuncular rezalet çıkınca * geri çağrılmış bir adam ki bu adam 2011-2012 sezonunda eboue'nin alınmasıyla tarihin derin sayfalarına gömülmüştü aslında ama o kadar sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ki denize düşen yılına sarılıyor haliyle. bu arkadaşımız da durumun farkında olacak ki yılın en önemli maçında ne zaman ileri çıksa geriye gelmesi 1 dakika sonra ancak oluyor. ve ne yazık ki bu çıkışlarından biri de bize 3 puana mâl oluyor.

    bana kalırsa hocanın hatası umut'a biraz fazla sabretmekti ama hoca da naapsın, arkasında sabridiye bir adam var umut 'un. buyrun izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız; https://vid.me/e/fYcq?card=1

    uzun lafın kısası kendisine olan güvenimde en ufak bir azalma yok. adını galatasaray tarihine altın harflerle yazdıracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın