• 567
    bu hafta sıkça oynanan derbiler sebebiyle dikkatimizden kaçmaması gereken çok önemli bir nokta var. 8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçında sahaya atılan madde hakemin kafasına isabet etti, hakaretler hem maç önü hem maç sonu üstelik fenerbahçenin kaptanının kontrolünde icra edildi bunlara ceza verilmemesi ihtimalini düşünmek istemiyorum. ki bugün yapılan açıklamada fenerbahçe pfdk'ya sevkedildi ancak bu sevkte eksikler var. yabancı madde ve emre'nin pfdk'ya sevki atlanmış alttan alttan işliyorlar yine ne yazık ki. eğer adaletli olurlarsa 22 mart 2015 fenerbahçe beşiktaş maçında seyircisiz oynamaları gerekli.

    --- alıntı ---
    fenerbahçe a.ş. kulübü'nün 08.03.2015 tarihinde oynanan fenerbahçe a.ş. -galatasaray a.ş. spor toto süper lig süleyman seba sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle futbol disiplin talimatının 53. maddesiuyarınca, "saha olayları" nedeniyle futbol disiplin talimatının 52. maddesi uyarıncave "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle futbol disiplin talimatının 46. maddesi ile yayın talimatının 12/3. maddesi uyarınca pfdk'ya sevkine karar verilmiştir.

    --- alıntı ---

    edit: sultans of europe uyardı seyircisiz cezası kalkmıştı tribün kapatma gelmesi lazım ama onu bile yapacakları şüpheli ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın