resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1501
    (bkz: 8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı)nda korktuğu için umut-telles ikilisiyle başladığı görüşüne katılmıyorum.

    burda hepimiz maç bittikten sonra çeşitli yorumlar yapabiliriz. kendimize göre haklıyızdır da. lakin bunlar soyut kavramlar. bana göre bruma-yasin başlasaydı, maç çok daha erken kopardı fenerbahçe adına. tabi bu da soyut bi kavram.

    şimdi bana kızanlar olacaktır ama söylemeden edemeyeceğim; takımımızdan fenerbahçe 11'ine direk yazabileceğiniz futbolcu sayısı 1 ya da 2 kişi. maalesef takımımız bireysel anlamda fenerbahçe'nin gerisinde. drogba, elmander, eboué, riera gibi oyuncular gitti bu takımdan ve biz yerlerine yama bile yapamadık henüz. üstüne melo'yu da kaybettik.

    derbi de kötü performans gösterdiğimizi kabul etmekle birlikte, fenerbahçe'nin burak'ın ya da yasin'nin pozisyonu gibi bir pozisyonu yok. normalde gol olacak ama kadıköy lanetindenmidir nedir bir türlü girmeyen o iki pozisyon girseydi bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.

    bana göre hamza hoca'nın fark yarattığı nokta elindeki 3-4 üst düzey futbolcuyla, ligin zirvesinde yer alıyor olmasıdır.

    fenerbahçe maçına kaybedilmiş bir 3 puan gözüyle bakmak lazım. ipler hala bizim elimizde. hiç bir rakibimizin kaybetmesini beklemek zorunda değiliz. şüphesiz ki bunda en büyük pay hamza hocanındır. hataları söylenmeli, eleştirilmeli ama sonuna kadar da arkasında durulmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın