resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1499
    8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçına karşısındaki fenerbahçe'den çok korkarak çıkmıştır. sol önde telles ile başlayıp gökhan'ın çıkışlarını kademeli savunmayı, caneri 70-80 metre umut ile kovalatarak onu etkisiz hale getirmeyi planlamış ise kimse bana kadıköye galibiyet için çıktık palavrasını anlatmasın.

    25. dakika sonrası 75. dakikaya kadar 50 dakika anadolu takımı gibi top oynadık. wesley dahil tüm takım aldığı her topu dan dun ileri vuruyordu bir ara. ceza sahasının hemen önünde bir yay kurduk ve kapandık. karşındaki takım 3 sene önceki schalke değil, baya baya zaafları olan önde baskı görünce bocalayan, mehmet topal'ın stoperlerin arasına kadar gömüldüğü bir fenerbahçe. karşı takım beklerinden o kadar korkmuş ki, o kadar gömüldük ki kontraya bile çıkamadık. akhisarın defalarca çıktığı kontra atağa bile çıkamadık.

    nasıl pas yaparız, nasıl baskı kırarız, kahrolduk hep beraber 50 dakika. maça iyi başladığın 15 dakikayı da mı göremedin hocam, neydi bu bize yaşattığın? klasik fener balını geçtim azcık şansı olsa fenerin maç 3-4 olurdu (emrenin frikik, emenikenin kafası, vb.). 50 dakika bu aciziyeti bizimle birlikte izlemesinin hiçbir savunması olamaz. kimse prandelli size müstehak demesin. arkasındayım hamza hocanın; ama yanlışlarını da birbir söylemek lazım.

    umut bulut çift forvetin birisi olur, başka da hiçbir şey olmaz bu takımda. çok mu güzel savunduk caneri umut sayesinde? bir ara bir sabriyi bir umutu yatırıp kaldırıyordu?
    telles ciddi maçlarda sol önde olmaz, olcan ciddi maçlarda sol bekte olmaz. kaç kere saçma sapan kafa toplarına çıktı olcan, faul almak için çabaladı adeta. ayrıca emenike'ye yaptığı hareket de kırmızı idi. tellles bek olarak geniş alan bulunca bindirebilir; ama bir açık olarak cidden olmaz hoca, bırak inadı bazıları beğenmese de koyacan yasini sol öne. hiç olmazsa al ver yapacak sneijder ile. herşeyi geçtim takım top yapamazken, umut o kadar top ezerken hiç mi aklına gelmedi emre çolak, dzemali?

    kimseyi kandırma hoca, sen oraya galibiyet için çıkmamışsın. şansımız olsa galip bile dönebilirdik; ama ben umutu sağda, hele de tellesi sol önde görünce kendinin bile bu galibiyete inanmadığını gördüm. fenerbahçeyi böyle bekleyerek yenemezsin hoca. dua et hamit'in ilk yarı sonu çıkarken kaptırdıklarından birisi gol olmadı. daha kötüsünü yaşardık :(

    sana güveniyorum, şampiyon olacağımıza sonsuz inanıyorum; ama bir daha ne bizleri ne kendini kandırma hoca!
App Store'dan indirin Google Play'den alın