resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1494
    daha önce de söylemiştim, kimse eleştirilemez değil.
    şimdi haddim olmadan 8 şubat fenerbahçe galatasaray maçı ile alakalı olarak bir kaç soru sormak istediğim teknik direktörümüz

    - umut ile başlayıp, en azından fizik olarak emenike-caner ikilisinle mücadele etmek istedin, anlarım. ancak umut'un savruk bir forvet oluşu ve kanatta (burak'a attığı uzun top hariç) yaratıcılık adına 0 oluşu, ayrıca 2. yarıda iyice oyundan düşmesine göz göre göre nasıl dayandın hocam ?

    - ileride top tutabilen 1 adamın bile yok. sneijder tek pas oynayan, burak gole odaklı bir futbolcu iken, neden 1 adet topla münasebeti olan oyuncu yoktu sahada hocam ? emre çolak ne kadar dengesiz olsa da sadece top tuttuğu için, ileride çoğalmamıza yarayacağını göremedin mi hocam ?

    - orta saha ikilisini selçuk-hamit yaptın ama 2side ileriye dönük pas yapma konusunda yetersizler. özellikle son kupa maçında ileri pas yapmayı seven dzemali'yi en azından 2. yarı niye hiç düşünmedin hocam ? ayrıca 55'ten sonra resmen orta sahayı fenerbahçe'ye teslim etmişken, bunu nasıl göremezsin hocam ?

    - adam geçen 1 adet oyuncumuz yoktu sahada. bir tane yarım yamalak vardı o da solbek oynuyordu. bruma - yasin- emre çolak gibi en azından çalım atmaya çalışan 1 futbolcu olmadan, defansı hiç eksiltmeden nasıl gol atacaktık hocam ?

    - orjini solbek olmayan olcan'ı takımda tutup, telles'i oyundan alma sebebin neydi hocam ? gökhan kuyt caner gibi kanatları kullanabilen adamları olan rakibine karşı olcan'a nasıl güvenirsin hocam ?

    velhasıl benim gözümde (en azından derbi çerçevesinde) sınıfta kaldı bu maçta. umarım hatalarını bir an önce görüp, şampiyonluğa ulaşmamıza yardımcı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın