resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3098
    şu ömrümde 5 kişinin adını formaya yazdırmışımdır, 4'ü şu an elimde. 3 tanesi defans oyuncusudur (hakan balta, semih kaya, bülent korkmaz), diğeri de ilk yarı oynadığımız derbiden sonra sneijder yazdırmıştım.
    kendisini sevme nedenim, belki de günah keçisi olan defanslar mevkisine olan sempatim. hakan sessiz sedasız işini yapıyor. en kötü olduğu dönemde de, takımın fizik kapasitesinin düşmesine neden olan ortak nedenden dolayı kötü performans göstermiştir (malum sezon), onun haricinde hep bir çizgisi vardır. fiziksel olarak kötü durumda uzunca bir süredir, ancak bu adamdaki zihinsel özellikleri chedjou'ya koy, real madrid'de oynasın. pozisyon alma, kademe bilgisi, çizgi doldurma yeteneği 10 numaradır. düşündüklerini uygulamaya her zaman fiziğinin yetmediği doğrudur, bunun bir nedeni de rijkaard dönemindeki inanılmaz fiziksel düşüştür. diğerlerine nazaran hakan, toparlanmakta çok zorlanmıştı.

    orta okula başladığımdan beri bizzat isteyerek defans oynarım. bülent varken o, ardından orhan ak (severdim yalan yok), ardından da hakan balta oldu idolüm. adamın efendiliği, soğukkanlılığı, mental kapasitesi hayran olunası. ben de fiziksel olarak çok patlayıcı değilim ama ortalama üstü de sayılırım. sahada yaptığım işlerin çoğu da mental olarak yıllardır savunma yönümü geliştirmeye çalışmamdan kaynaklı. hakan'ı da bu sebepten çok severim, sevmeye de devam edeceğim.
    (bkz: hakan balta/@hashus1099)

    ek: gol sevincini sevdiğim.
    http://www.ligtv.com.tr/...ray/hakan-balta-2519
App Store'dan indirin Google Play'den alın