resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6817
    kim ne derse desin gerçekten eski performansını yakalayacak bi ivme kazanmıştır. zaten önceki maçlarda da bir artma vardı.(bkz: 8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı) nda gerçekten belli etti. keşke melo ile oynasaydı performansı çok daha artardı ben eminim.

    şöyle frikikten assa bir iki tane eski günlerdeki gibi, kendine olan özgüveni de tamamen gelecektir. tek merak ettiğim olay selçuk buraları okuyorsan eğer; ah be kardeşim o topa neden juninho gibi falso vermeye çalıştın da dibine girmedin? arka direğe kolayca atmak varken neden yakın direğe falso vererek vurdun be kardeşim. hem de bear'ı yine ters köşeye yatırmış olacaktın böylece. biz de televizyon başında orgazm olacaktık. ama olmadı canın sağolsun, neyse.

    kötü oynadığın dönemlerde sana çok küfür ettim şimdi yalan yok. formayı çıkarıp, tugay kerimoğlu'nun üstüne attığını da unutmadım. ben de dahil, sokakta o formayı üzerine giyipte üstüne para vererek oynayacak binlerce hatta milyonlarca insan bulabilirim. taraftar sana güveniyorsa bir bildiği vardır. sen de taraftarın güvenini boşa çıkartma sakın. lütfen şu oyunu güzel oyna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın