• 4
    fenerbahçe taraftarının psikolojisidir. 16 senedir kadıköy'de kazanamıyor oluşumuz ifade etme şekli olarak bile bu kadar kasıntı dururken bu istatistiğin karşı tarafça itinayla tutulması ve üzerinden çeşitli komiklikler, şakalar üretilmesini aptalca buluyorum çünkü bu tip atışmalar karşılıklı oldukça anlamlıdır. 16 senedir orada kazanamıyoruz diye kahrolan galatasaraylı varsa bence bu sağlıklı bir ruh hali değil, tabi ki isteriz ama gocunduğumuz veya bizi ayrıca üzen bir şey olduğunu da zannetmiyorum çünkü bu 16 senede yaşamış olduğumuz başarılar zaten bu sikik durumu çok da önemli kılmıyor ama fenerbahçe taraftarının sanki süper bir olay gibi bunu abartması bizi pek incitmediği gibi kendilerini de iyice ezik duruma düşürüyor.

    100. yılımızda şampiyon oldular, bu kadar geyiği dönmedi. kupa finalinde 5-1 koyduğumuz için belki de bilemiyorum ama dönse gocunurdum mesela. garip insanlar gerçekten... bir taşak geçiliyorsa kendi kendini eğlendirmek kadar karşı tarafa da taş atma amacı olmalı. elbette ezeli rakibi yenmek, hem de kendi sahasında, çok güzel bir şeydir ama bu nedir arkadaş, bu bildiğin saçmalık, bana ne amk kadıköy'den lan, sikimden aşağı kasımpaşa...

    bu 16 senelik süre zarfında fenerbahçe bizim sahamızda 5 kez kazanmış mesela. o zaman bizim 16 senedir kazanamıyor oluşumuz ne kadar komik ise onların bu 5 maçlık zaferi de o kadar destansıdır. helal olsun gerçekten, fenerbahçe standartları için büyük başarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın