resim
Shabani Christophe Nonda
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:47
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 255
    galatasaray'da kalıyorum

    maccabi netanya'ya 3 gol birden atan nonda, galatasaray'da kalacağını açıkladı.
    uefa kupası 3. ön eleme rövanş maçında galatasaray sahasında maccabi netanya'yı 6-0 mağlup etti ve uefa avrupa ligi play off turuna kaldı.
    sarı-kırmızılılar oynadıkları futbol ve attıkları gollerle zayıf rakibi karşısında şov yaparken karşılaşmanın arıdından mikrofonlara konuşan gecenin 3 gollü başarılı ismi nonda, sözlerine en son şampiyon oldukları sezon hat-trick yaptığını söyleyerek başldı.

    nonda, "sezon başından beri takımımızda çok güzel bir hava var ve bu futbolumuza da yansıyor. bütün takım olarak teknik direktörümüzün bize uygulatmak istediği sisteme alıştık" ifadelerini kullandı.

    yedeklikle ilgili soruya nonda, "şampiyonluklar sadece ilk 11'de oynayan oyuncularla kazanılmıyor, saha kenarındaki oyuncuların da katkısı sezon içinde oluyor. bu bir ekip işi" dedi.

    gazetelerde takımdan ayrılacağı ile ilgili haberlere shabani nonda, "yöneticilerime ve teknik direktörüme güveniyorum, bu tip şeyler türkiye'de olduğu gibi fransa'da da karşıma çıkmıştı. gazeteler sonuçta satmak için birşeyler yazmak zorundalar. g.saray'da kalıyorum" diyerek sözlerine noktayı koydu.

    http://kralspor.ensonhaber.com/...rayda-kaliyorum.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın