• 3
    büyük hatalar içine girmezsek galatasaray olacaktır avantaj hala bizdedir.

    fb'nin 11 maçının 5'i iç saha 6'sı deplasman:
    deplasman maçları gençlerbirliği, rize, eskişehir, sivas, mersin, başakşehir (3 ü düşme potası, 2'si uefa mücadelesi)
    kendi sahalarındaki maçlar beşiktaş, bursa, balıkesir, erciyes, kasımpaşa (bjk bursa belki gerisini unutalım)

    fenerbahçe bu fiksürden başarıyla çıkamaz zaten deplasman karneleri de 6-3-2. o 6 galibiyetin de erciyes maçı penaltıyla balıkesir maçı da efsanevi bir kaleci rezilliği.

    bjk'nin fikstür 11 deplasman. bu adamları açıklama ihtiyacı bile duymuyorum her maçtan sonra yerlerdeler. bu 4 hafta içinde -erciyes fener başakşehir kasımpaşa maçlarında- ait oldukları 3. lüğü garantilerler. üstüne trabzon deplasmanında ve bizim sahamızda yaşayacakları da cabası olur.

    gelelim bize. 13 maçta 10-2-1 gibi bir seri yakalamışız. yenilgimiz malum. berabere kaldığımız bursa maçında selçuk burak yoktu. gençler maçında chedjou, melo, sneijder yoktu. yaşadığımız kayıplar makul kayıplar. bu 10 maçta belamız olan sivas eskişehir antep deplasmanını şampiyonluğun müzmin 3. adayı beşiktaş'ı deplasman da geçmişiz. bu takıma güvenmeyelim de taş mı olalım.

    bizim fikstür ise: 11 maç 6 iç saha 5 deplasman
    deplasmanlarımız: kasımpaşa, trabzon, akhisar, mersin, rize.
    kasımpaşa son 7 maç 3m 3b 1g düşüşte.
    akhisar'ın artık kendi saha hakimiyeti sarsıldı ki o stadı da severiz zaten.
    rize biz gelene kadar ligde kalmayı garantiler. iyi oynuyorlar. son hafta olduğu için problem olmaz.
    ts mersin maçları ise geriye kalan en zor maçlarımız.

    iç sahadaki rakiplerimiz: başakşehir, karabük, gaziantep, konya, gençlerbirliği, beşiktaş
    burada bizi zorlayacak sadece başakşehir var bjk'yi şampiyonluk havası ve tecrübe ile yeneriz zaten. başakşehir maçında maalesef melo, burak yok. ama iyi tarafından bakarsak gol yemeyi öğrendiler. ve deplasmanda 5g -3b -3m ile gidiyorlar. fenerhahçe mağlubiyeti sonrası alacağımız bu maç bizi yeniden uçurur.
    bütün kartlar bizde sadece iç saha maçlarını kazansak bile 69 puanımız oluyor. iç saha maçlarını kazanmamız da her maçı dolu tribüne oynamaktan geçiyor. o tribün de dolacak 4. yıldız da gelecek 2 ay sonra şampiyonluk kutlamasına başlıyoruz 2.5 ay sonra da kupayı alıyoruz haydi bismillah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın