• 4310
    ilk yarıdaki fenerbahçe maçında biz 37 bin kişiyle oynarken adamlar bize karşı 52 binle oynadı. ben passolig falan bilmem arkadaş. yalnız bıraktık* o maçta takımı. bugün kadıköyü görünce içim cız etti arenayı bir maçta bile dolduramadık biz. düşünüyorum bazen 890 yıl boyunca bu passolig olayı devam etse her defasında yalnız bırakmaya devam mı.

    umarım yeni bir kanun ıvır zıvır falan çıkar. passolig i olmayan kombine alamaz . istanbulda yeni üniversite kazanan, yeni işe başlayan , yeni atanan vs. insanlar kombine; bilet alırlar da gelmeyenlere ihtiyacımız kalmaz. zira ben çok sıkıldım bu passolig zımbırtısından. bir bize yaramıyor. seneye beşiktaş açacak stadını full oynayacak , fener bir şekilde taraftarının gelmesi gereken maçı geliyor. ya biz . ne dortmund ne de anderlecht maçlarında hıncahınç doldurabildik bu stadı.

    belki biraz duygusal davranıyorum ama artık sözün bittiği yer. rakiplerine karşı hala 1 adım öndesin. koruyacaksın bunu. ama taraftarın da seni yalnız bırakmayacak.

    galatasaray taraftarı

    sitemim size. gelin doldurun şu stadı. yalvarıyorum artık seyirci baskısını tamamen yaşatalım eski günlerdeki gibi. gösterelim insanlara destek nasıl oluyor.

    passolig zımbırtısını çıkarıp keyfimizin içine edenlere de bir taraftarın dediği gibi ahımız var

    edit: doğru mesele passolig değil anlıyorum. sadece istediğim passoligi mesele etmeyip de her koşulda her şartta takımını stadyumda yanlış bırakmayacak taraftarların gelmesi. yemişim passoligi. ne için çıktığını hepimiz biliyoruz. kimse yanlış anlamasın. benim meselem de passolig değil davamızın adı galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın