resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1439
    bariz şekilde (bkz: 8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı) maçı fenerbahçeye hediye etti hamza hoca. herkesin yapabileceği gibi bir hata yaptı eleştirilmeyecek diye bir şey yok ama eleştireceğim diye komik duruma düşmenin de anlamı yok. hamit'e muslera'ya sallayan var aramızda, maçı izleyenin bunu söylemesi gerçekten enteresan espri yapıyor diyeceğim ama söylediği şey komik değil.

    her neyse hamza hocanın yaptığı hata çok basitti en baştan demiştik savunma oynarsak kaybederiz diye. sokaktan bir adam çevirip sorsam o bile görebilir fenerbahçeye karşı yaslanan takımın kaybedeceğini. 11 tercihi baştan hatalı, yalnız umut bulut hakkındaki fikrim sabit (bkz: #1652855) bizim oyuncumuz değil olamaz da ancak çok zor duruma girersek son 10-15 dakika sahada olmalı. yasin'in sneijder'le uyumunu cümle alem görmüşken top süremeyen adam geçemeyen umut'la başlayarak intihar etti, sağ taraftan bir tane top götüremedik ileriye. sabri önceliğinin savunma olduğunu unutuyor mesela hocanın önce bunu hatırlatması lazım, dakika 80 olmuş kontradan gol yiyoruz sağ bekimiz ortalıkta yok. selçuk, hamit, muslera hariç genel anlamda kötüydük hakemle uğraşacağımıza futbol oynasaydık işler farklı olurdu. chedjou nasıl basit hatalar yapıyor belli değil golde hatalı ondan önce sow'u kaçırdı muslera son anda uzandı. yapacağımız iş çok basitti maçtan önce de yazdım (bkz: #1664407) olan oldu ama bundan bir ders çıkarmak lazım.

    hamza hoca artık akhisar'ın başında olmadığını farketmeli, sen galatasaraysın volkan şen'e, caner erkin'e bilmem neye önlem alacağım diye şekilden şekile girip işleyen sistemi bozmanın anlamı yok. sen savunma yapmayacaksın hocam, önde oynayacaksın bırak rakibin sana önlem alsın zaten elindeki kadro savunma yapabilecek bir takım değil yediğinden fazlasını atmayı bileceksin. biz senin arkanda dururuz bir mağlubiyetle hiçbir şey bitmez ama hatalarından ders çıkarmayı öğren yanlış kadroyla da çıkabilirsin fakat yasin'i bu kadar geç almanın anlamı yok, boğulduğun çıkamadığın belli baskı yiyorsun umut ortalıkta yok zaten sabri de olcan da kolay çalım yiyor yardım getiren de olmayınca bir de öne top götüremiyorsan yenilmeye mahkumsun. canın sağolsun diyemem çünkü oynamadan kaybedilen bir maç bu, sana inanıyor güveniyoruz. o şampiyonluk bizim olacak, bitmiş takımı ayağa kaldırdın. cesur ol kafi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın