resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1431
    taraftarların duygusal olduklarından dolayı çok üstüne gittiği adam gibi adam. kendisi olmasa şuan neler konuşuyoduk bilmem farkındamısınız?

    60'a kadar şans ve beceriyle gayet iyi götürdü. lakin yasin'in pozisyonunun ardından saçmaladı. eğer sen yasin-telles değişikliği yapıyorsan ben hucüm edicem diyosundur, ona göre değişiklik yapıcaktın oyunun devamında. rakip akın akın geliyor, sen değişiklik yapmayarak ben bu oyundan memnunum mesajı veriyorsun. bence o değişiklik yanlıştı, bir orta saha alıp umut çıkmalıydı, vadesi dolmuştu, top tutamadık hiç ki bu zaten galatasaray futbol takımının en birincil sorunu.

    ancak en başa dönersek bu kadar tepkiye üzüldüğümü belirtmek isterim. bu adam daha genç birisi, ilk büyük sorumluluğu, hata yapması kadar doğal bir şey yok. arkandayız hocam, seninle sezon sonuna kadar alınacak 33 puan var, hatalarından ders alacağın konusunda hiç bir şüphem yok. biz 33 puanı alırsak şampiyonuz ki bu cümleyi sadece bjk kurabilir o da şartlı olarak. arkasında duralım hocamızın, puan kredisini kaybettik sadece
App Store'dan indirin Google Play'den alın