resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1429
    kimse kusura bakmasın yeri gelir sneijderi eleştiririz.

    bugün fenerbahçe kazanmamıştır, hamza hoca maçı hediye etmiştir resmen. ilk 10 dakika dışında takım top falan oynamamıştır. 2 pas ya yaptık ya yapmadık.

    kızacaksınız ama malesef fatih terim cesareti kimsede yok. 2-0 geriye düştüğümüz maçta çatır çatır top oynatmıştır dakika 1den son direk pozisyonuna kadar. korkak olmayacaksın hocam !

    yemin ediyorum oynayıp yenilsek bu kadar üzülmezdim. 1 puan için mi bizi bu kadar heyecanlandırdın hocam ? çatır çatır oynatsana. gerekirse ileri çıkar hepsini. 2 dk baskı kuramadık arkadaş.

    (bkz: 8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı)

    edit: yanlış kadro zaten olayı bitirdi. umut ve sabrinin sağ bekte bi paslaşması var böyle rezillik olamaz. umut'un forveti çekilmiyor sağ kanatı nasıl çekilsin ? sola ne demeli. alex ve olcanın oynadığı 11'de çıktığı her maçta sıkıntıya girdik ''bursa maçı''.

    böyle şekilde çıktığı için zaten maç kafadan bitti. hala oyuncular şöyle böyle demek saçma. hamit bugün hayatının topunu oynadı belki de ama değerlendiremedik.adamlarda diego gibi bomba var ? çıkana kadar ne yaptı biri bana anlatsın ?

    orta sahaları yoktu resmen adamların emre topal idare etti. gerekirse orta sahayı kalabalıklaştırır yine de böyle ezinilmezdi. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın