resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4130
    6+0+4 ile, doğru düzgün kanadı olmadan (amrabat kiralandı, aydın kendisiyle oynamaya başlamıştı sakatlandı, bruma sakatlandı), doğru düzgün ilerde top tutan adamı olmadan (evet drogba çoğu maçta oynadı ama ikinci yarıda da çoğu maçta oynamadı), ligi 2. bitirmiş, tarihimize bir kupa kazandırmış (5 yıldır alamadığımız bir kupa), -5 averajla, evimizde 6 yiyerek başladığımız şl mücadelesinde, bir iki maçta muslera ve sneijder'siz, real madrid'li, juventus'lu gruptan bizi ikinci olarak çıkartmış teknik adamdır.

    hatırlatmazsak olmaz, konya, kopenhag ve kadıköy maçlarından önce türkiye futbol padişahı basın toplantısı düzenlemiş, ben galatasaraylıyım, çok büyük galatasaraylıyım, bana haksızlık eddüler :( diye beyanatlarda bulunmuştu, bu üç kritik maç öncesinde.

    transferlerinin büyük bir kısmı, bilhassa ontivero, burdisso ve hajrovic ise hatalıydı (tabi daha umut g.'si filan da var). ancak, kendimizi kandırmayalım, umut'u, ontivero'yu hajrovic'i tokatspor, eskişehirspor maçından sonra göklere çıkaran da bizlerdik. hatasız transfer yapan teknik direktör ise ben tanımıyorum. ama bu transferlerinin mali külfetinin bizi ciddi bir biçimde etkilediği de su götürmez bir gerçektir.

    karakterine gelince, galatasaraylı diye bildiğimiz çoğu galatasaraylıdan sağlam karakteri vardır, kenara da çok yakışıyordu. dilerim bir gün, şu ülke, şu ortam daha temiz olduğunda kendisini teknik direktörümüz olarak görebiliriz.

    edit: konya maçı evimizdeydi galiba.
    edit 2: 6+0+4
App Store'dan indirin Google Play'den alın