resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 8156
    her iki ayağını da çok etkili kullanabilen futbolcumuz. ligde atmış olduğu 6 golün ilk üçü fenerbahçe'ye yolladığı füzeler ve erciyes'e uzaktan attığı frikik golü, tamamı sağ ayağı ile. ki bu arada şampiyonlar liginde arsenal'e sağ ayağıyla attığı bir frikik golü de var.

    sonrasında attığı üç golü ise sol çaprazdan sol ayağıyla kaydetti. zaman zaman sola deplase olduğu bilinen bir şey ama sol çaprazdan dar açıya rağmen hem de bu tip oyunculardan genelde beklendiği üzere sağa çekip asıl ayağını kullanmaksızın attığı goller bence dikkat çekici. rize'ye dar açıdan yerden yuvarlıyor, balıkesir'e çok sert bir şut, yine erciyes'e de kaleciden dönün topu yerden ve sert bir şekilde ağlarla buluşturuyor. sağa çekme ihtimali bulunmasına rağmen bunu denemeden direkt sol ayağıyla bu işi başarması frikikleri ve penaltıları sağ ayağıyla atsa da aslında her iki ayağına da ne kadar hakim olduğunun bir göstergesi. mesela burak'ın da her iki ayağıyla attığı goller var ama öncelikli olarak sağ ayağını kullanmak istediği için nice pozisyon harcamışlığı da vardır.

    kupada konya'ya attığı müthiş gollerin de birini sağ, ötekini sol ayağıyla attı. hani bilmesek öncelikli olarak hangi ayağını kullanıyor anlamak çok güç, o kadar incelikli goller. demek istediğimin tam da özeti...
App Store'dan indirin Google Play'den alın