• 56
    vasat zirvelerle prim yapmaya çalışan vasat yazar.

    zaten herkesin parasını vererek katıldığı, o çağırmasa da gideceği mekanlarda gelenleri kapıda karşılayarak sanki ev sahibiymiş gibi davranan vasat organizatör. kendisinin düzenlediği zirvelere katılımda bulunduğum sayı bir elin parmaklarını geçmez. fakat bu kısa zaman içerisinde gerek zekasıyla gerek kişiliğiyle insanı kendine hayran bırakır. muhabbeti hiç sıkmaz ve daha zirve bitmeden bir dahaki zirvenin ne zaman olacağını sorarsınız.

    ilk tanıştığınız anda kalitesini farkedersiniz, gayet cana yakındır. daha henüz kapıda sizi sıcak bir gülümsemeyle karşılar sonra da ortadan kaybolur hatta o günün sonuna kadar bir daha kendisini göremezsiniz ve göstermiş olduğu bu samimiyetin ne kadar yalan olduğunu anlarsınız. tek amacı sizinle ilgileniyor gibi gözükmektir ki akşam eve döndüğünüzde kendisine güzel bir nickaltı giresiniz.

    bu yalan hayatın kendisine ne gibi bir getirisi vardır çözmek gerçekten güç. çünkü bu gibi şeylere gerek duymayacak kadar karakterli birisidir. içinden gram kötülük geçmez. bugüne kadar tanıdığım en menfaatten uzak insanlar listesinde kafaya oynar. korkmadan sırtınızı yaslayabilirsiniz. sizi asla yarıyolda bırakmaz.

    sözlük sayesinde böyle insanlarla tanışmış olmaktan mutluluk duyuyorum. çünkü kendisi hakkında fazla konuşmaya değecek bir insan değildir. bunu söylemek üzücü olsa da sözlüğün tek kötü yanı ne yazık ki böyle insanlarla da tanışma ihtimaliniz olmasıdır. bunlar tabi benim tanıdığım kadarıyla anlatılmış olan şeylerdir. özel yaşantısında nasıl biridir bilemem ve kendisine özel hayatında başarılar diliyorum. çünkü o her şeyin en iyisine layık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın