resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1012
    bu adam 8 mart'ta oynanacak fenerbahçe galatasaray maçını katledebilir, evet. bu ihtimal mevcut.

    ama ben bu felaket senaryolarından emin gibi konuşulmasından tiksiniyorum arkadaş. maçı izlemeyecekmişiz. yok ebesinin .mı.

    4 ocak 2015 beşiktaş galatasaray maçından sonra facebook'a melo'nun sus işareti yapan fotoğrafını koymuştum. altına beşiktaşlı bi' abi şöyle yazmış, kopyalayayım: "ee tabi sizinkiler sarayı ziyaret eder çarşıyı ziyaret edenleri de cüneyt katleder" bu kafaya ulaşmak nasıl mümkün oluyor diye düşünmüştüm içimden. arka direkte melo'nun boş kalmasını cüneyt çakır mı organize etmişti mesela?

    şimdi bakıyorum da galatasaray taraftarları arasında bir güruh da bu tarza sahip olmaya başladı. tamam cüneyt çakır kurnaz bi' adamdır, her türk hakemi gibi eyyam yapar, hatanın da kralını yapar. ihtimal dahilinde bunlar evet. ama türkiye'de kadıköy deplasmanındayken gökhan gönül'ün elini görüp şak diye penaltı çalabilecek tek hakemdir. bakın normal olanı yapıyor olacak ama adaletsizlik normumuz olduğu için söylüyorum bunu.

    kara bulutlar oluşturup camiamızın güneşini kesmeye hakkınız yok!

    takım kazanacaksa bazen hakemi de karşısına alacak, sneijder 35 metreden çatala takacak, sakallı ayı seyredecek belki? onu da mı cüneyt çakır çıkaracak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın