resim
Domingos Alexandre Rodrigo Dias da Costa
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:42
Boy:1.88
Uyruk:Brezilya
  • 38
    sezon başında bize gelmesini çok istediğim ancak milan'a kaptırdığımız oyuncuydu. inzaghi yeni bir takım kuruyorum ayağına kendisini ikna edip aldı ancak milan'ın sezon başından beri leş gibi oynayıp kötü sonuçlar alması sonucu kendisine de fatura kesildi ve devre arasında mevkisine paletta, bocchetti gibi başka oyuncular alındı. artık oynamıyor takımında ve bundan sonra da oynayacak gibi durmuyor. işin komik tarafı ise milan da hala düzelmedi. inzaghi istifa :(

    galatasaray durumunu toparlasa da hala kolay gol yiyen bir takım. bunda da en büyük faktörün tecrübeli bir lider stoper eksikliği olduğunu düşünüyorum. tüm stoperlerimiz 1,85 altında dolayısıyla set savunması yaparken bile arkaya adam kaçırmayı sıkça başarıyoruz. iyi pozisyon alan bir kule stoperimiz olsa kaderimiz ciddi anlamda değişecektir. john terry sözleşmesini uzatmasaydı ona sulanalım derdim de alternatifler içinde en iyisi alex'tir.

    2016'da sözleşmesi bitiyor ve milan'da fazlalık konumunda. bu yaz yapılacak cüzi bir teklife hemen atlayacaktır takımı. çökün be kardeşim. türkiye ligi'ni duman etsin bu adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın