• 176
    bu yildiz dalgasi niye geldi bilmiyorum acikcasi. bes yilda bir yildiz takiliyor bi de, yaklasik yirmi yil sonra armanin sagi solu yildiz dolacak amk bari on sampiyonluga bir yildiz verilseymis. ama bizim takimlarimiz icin avrupa hep bir utopya olarak kaldigi icin kendi masturbasyonumuzu yapalim diye ortaya salinmis bir piyon bu yildiz isi. avrupada rezalet olmamizin onemi yokmuscasina yildizla muhatap ediliyoruz, uyutuluyoruz. ligi pazarlayacak kalitede futbol olmayinca bu dorduncu yildiz muabbetiyle musteri toplanmaya calisiliyor. kisa vadede cekisme artsin, boylece sektorde para akisi devam etsin. tum istenilen ve beklenilen sadece bu. ve sonrasinda da bu bellenti herkese empoze ettirilip tek amacmis gibi bir gundem yaratiliyor. biz de bu gundemim pesine dusuyoruz.

    milli takim elli kusuruncu siraya indi, biz clde 1 puani chedjou isimli bir stoperin ustun slolomuyla ancak kurtarabildik, fener şike nedenli avrupaya dahi alinmiyor, besiktas uefada son 16ya kaldi diye bir kupa verilmedigi kaldi avrupa fatihi diye bir haftadir gundem oldu. dusunun bir ulkeyi, avrupada bu sene en buyuk basarisi bir takiminin liverpoolu eleyebilmesi, o da penaltilarla. digerleri ortalikta gorulmemis dahi. ama tek konusulan dorduncu yildiz. hani biz onu takinca nolucaksa, sanki dunya devi olunacak.

    gerci dogru aslinda. şöyle bir dunyaya bakarsak fenerin uc yildizi var, real madridin henuz tek bir yildizi bile yok. adamsin stsl, dunya devisin stsl.
App Store'dan indirin Google Play'den alın