• 175
    evet önemlidir. dördüncü yıldızı şampiyon olduğumuzda takabileceğimize göre ve bizim için de şampiyonluk en önemli şey olduğuna göre dördüncü yıldız da gayet önemlidir. bu amatör branş sevdası da yeni ortaya çıktı. adı üstünde amatör branş. galatasaray bir spor kulübü olduğuna göre her branşta bizi temsil eden bi takım olması normal ama futbol kadar bunların üzerine düşmek bana saçma geliyor.

    galatasaray deyince benim aklıma futbol kulübü geliyor. ben futbol kulübü sayesinde galatasaraylı oldum. diğer branşlarla pek ilgim alakam yok. basketbol takımından 5 oyuncu say desen sayamam. zaten galiba 5 kişi falan kaldılar herkes parasını alamayınca takımı bırakmaya başladı. her neyse şimdi "sen sadece futbolla ilgileniyorsun diye herkes sadece futbolla ilgilenmek zorunda değil", "allah'ın benciline bak yea", "sen kimsin lan dümbük" dediğinizi duyar gibiyim. yalnız o dümbük diyene çok kırıldım. dümbük nedir ak.

    evet herkes tabiki benim gibi düşünmek zorunda değil ama ne yazık ki türkiye'de durum eminim %90 böyle. elimde hiçbir resmi delil yok sadece çevremdeki izlenimlerden yola çıkarak konuşuyorum aksini düşünen varsa söylesin gerekirse ona da hak veririm ama bi düşünün gs store'dan alışveriş yapan taraftarların yüzde kaçı futbol forması alıyor, yüzde kaçı basketbol forması. ya da bana bi tane basketbol efsanemizi söyleyin var mı tarihte böyle bi adam. efsane bi koç mesela.

    basketbolu geçtim tekerlekli sandalye'den bahseden var ilgilenilmiyor diye. lan o ne ara kuruldu? şaka şaka o kadar da değil. kıtalararası şampiyonlukları vardı onların o zaman duymuştum. yalnız bi ara su topunda da ne ilerlemiştik be! fakat pinpon takımına çok ilgisiz davranıyorlar. hele satranç takımından bahsetmek bile istemiyorum bi tanesi piyon yerine tavla pulu koymuştu o kadar aciz hâldeler.

    bence bu amatör branşları a.ş. mi yaparlar ne yaparlar futbol kulübünden ayrılmaları lazım tamamen. sadece isimleri bir olsun. futbolcuların aldığı paralar yüzünden diğer branşlardaki sporculara ödeme yapılamıyor geyiği falan bitsin yani. gerçi sabri'ye verdikleri paralarla galatasaray piknik kulübü bile kurabilirler ona bi şey demem.

    basketbol taraftarlarınının bu yazıya sinir olduklarının farkındayım ama madem bu kadar seviyosunuz ne biliyim maçlara daha sık gidin, taraftar bulmaya çalışın bi şekilde yardımcı olun. gelip de bizim dördüncü yıldıza bok atmayın. benim için çok önemli arkadaş dördüncü yıldız. seneye bizim logonun üzerinde 4 yıldız olup da diğerlerinde 3 yıldız veya 2 yıldız görünce çok pis dalga geçicem çok komik oluyo. he bu arada bu dördüncü yıldıza verdiğim önem prandelli'ninki gibi de değil onu da söyliyim. yani dördüncü yıldızı alalım da gerekirse avrupa'dan elenelim kafasında değilim. sadece dördüncü yıldız diğer branşlardan önemli.

    bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın