• 550
    %100 haklı olan basketbolcu. bu adam feda demek zorunda değil, bu adam türk bile değil. porto rikolu nba kökenli profesyonel bir basketbolcu. takımı çok ilerilere taşıdı ama sen hala taahhüt ettiğin parayı adama aylarca vermiyorsan sıkıntı sende demektir.

    bakın tekrar ediyorum aldığı para ne kadar olursa olsun galatasaray basketbol şubesi diyor ki kardeşim gel ben sana bu parayı vereceğim x yıl oyna. sonra diyorsun ki ya kardeşim para çıkışmadı idare et. belki adam belli bir süredir durumu idare de ediyor, orasını bilmiyoruz. sonra adam bıkıyor ve sözleşmeden doğan haklarını alamadığı için basıp gidiyor. iş yerinizde maaş almayın 2-3 ay nasıl huzursuzluk çıkıyor görün sayın renktaşlar. birileri yazmış ben de tekrar edeyim senin maaşın ve giderlerin ile bu adamın giderleri bir değil. he bir olsa bile adam geciken maaş işlerini kabul etmek zorunda da değil.

    helal olsun ben takdir ettim.

    yazıklar olsun bir basketbol şubesini yönetemeyen yöneticilere. kardeşim ödeyemiyorsan sene başında planlamasını ona göre yaparsın almazsın zaten bu adamı.

    yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın