• 547
    anlamadım şey ortada bir para yok ? bazı arkadaşlar yöneticilere suç bulmuşta sponsor yok, para yok gökten inmeyecek bu para heralde ? belli ki sezon öncesi planlamalar yanlış yapıldı. gelir gider olayları ve kadro aşırı pahalı kuruldu. bunda yönetici hatası ararım ama yapmayın lütfen.

    arroyo bizim efsanemizdi. ne kadar parasını alamasa da sezon sonuna kadar bekleyebilir ve sezon sonu gidebilirdi illaki de parasını alırdı ama malesef batan gemide ilk kaçanlardan oldu. ne kadar derseniz diyin ama bu önemli bir sadakattir yok iş yerinde 1 ay parasını alamayan adamlar bla bla saçmalıklarını bırakın. bu insanlar normal seviyeden çok çok daha üstü para alıyorlar ve koskoca gs spor klübü her şeylerini karşıladıklarından eminim. sezon sonuna kadar beklese hiç bir sorun olmazdı. şimdi yok onlarında ona göre masrafları var falan diyen arkadaşlar çıkabilir. yapmayın gözünüzü seveyim. dünya kadar bu insanların yatırımı oluyor. keşke bu şekilde bitmeseydi ama ileride yine de seni iyi şekilde hatırlayacağım.

    yolun açık olsun.

    edit: bana laf çakan renktaşlara daha açıklayıcı olmak isterim. zaten baş sorumlu yöneticiler bu şubeyi idare edenler. madem paran yok. rotasyon oyuncularını alt yapıdan çıkarırdın bir şekilde şu seneyi idare ederdin. bunda hepimiz hem fikiriz.

    yapıldı bir hata böyle bir sezona başlandı. tekrar söylüyorum o yöneticilerin topunu allaha havale ediyorum. gelgelelim ki arroyo'ya. benim kendisine tek sitemim zaten basketbol şubesi rezil durumda kendisi bir şekilde sezon sonuna kadar ''idare'' edebilirdi. ölmezdi beyler yapmayın etmeyin. sezon sonunda da kime istiyorsa gider şikayetini yapar parasını takır takır alırdı. şu tabloda batan gemiden kaçanlardan olmuştur. halbuki ben arroyo'nun her ne olursa olsun şu durumda gitmez bekler almasa bile diyen ilk insanlardandım arkadaş ortamlarında.

    furkanlar falan gitti koymadı da arroyyo gidince koydu beyler size nasıl koymuyor anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın