• 538
    galatasaray'a katkıların için, verdiğin savaş için çok teşekkürler. paranı alamadığın içinde haklısın ona da bişey diyemem ama sezonun bitmesine 3 ay kala takımı zor durumda bırakman senin gibi kaptana yakışmadı, bu yüzden sana kızgınım. neden mi? çünkü bu işi yaparken tonlarca para kazanıyorsunuz, gözümüz yok helali hoş olsun ama paraya ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum ve finansal nedenleri bahane göstermen sezon sonuna yakın yakışmadı.

    belki bilmediğimiz şeyler vardır ayrılmanda orasını bilemem ama göründüğü kadarıyla şunları söylemek istiyorum.acaba oturduğun evin kirasını mı ödeyemedin? ay sonunu getiremediğin için mi böyle bir şey yaptın bilemem ama 1000 tl'ye aile geçindirip maaşını zamanında alamadığı halde işten atılma korkusuyla sesini çıkarmayan adam gördüm. bu yüzden böyle büyük paralar kazanıp finansal şeyleri gösterip ayrılmak gözümde şımarıklık olarak görünüyor ne bileyim. elinde zaten kapı gibi sözleşmen var illaki alacaksın paranı ama sadece gecikmeli olarak.

    tekrar galatasaray'a verdiğin emeklerden ötürü teşekkür ederim, seni canlı gözlerle izlemek çok güzeldi ama furkan aldemir gibi sezonun ortasında galatasaray'ı bırakman yakışmadı kaptan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın