• 2418
    içine düştüğü durumun futbol takımına yapılan saçma sapan transferlerle alakası yoktur. bunu bir yere not edelim.

    evet bunak duygun'un yeni yönetimi ırzına geçmiştir şubenin, bu doğru, ancak yönetim kadar olmasa da şubeye üvey evlat muamelesi yapan taraftarın da gayet günahı vardır. şurada yeri geliyor 5 tl'ye 2 lig maçına bilet satıyor yönetim, giden kişi sayısı 1.000 amk... öyle çuvaldızı da, iğneyi de başkasına batırmanın alemi yok...

    duygun ve yönetimine saydırırken adam gibi sponsor bulamayan (liv bildiğim kadarıyla 1 ml. usd veriyor senelik) ve basketboldan anlayan, bu işi bilen bir yöneticiyi/idari menajeri o koltuklara oturtamayan aysal yönetiminin de ta amk. biri şu aysal fanlarına candan ablamızla bu işlerin olamayacağını anlatsın.

    bu işler "kimse galatasaray'dan büyük değildir" gibi laflarla yürütülmez. evet, önerme doğru. ama ben resmi mağazana geldiğimde şu formayı alayım parasını yarın getirecem diyemiyorsam, sen de sporcuna bugün oyna paranı yarın vereceğim diyemezsin. der ve siktiri yersen bana gelip baştaki demogojiyi yapmayacaksın.

    iki lafta mevcut yönetime söyleyelim. sen yedi aylığına buraya geldiysen diğer yönetimlerden bile fazla çalışmak zorundasındır. ne yapıp edip bu takımı 7 ay çevireceksin. çeviremeyeceksen de bu taşın altına girmeyeceksin. sen çarkı döndür. yerine gelecek adam bütçeyi mi kısar, şubeyi mi kapar? bırak o karar versin... şubeye bu kadar ilgisiz olamazsın. hadi kaynak bulamadın, parkede emeğini çalan piçlere de mi 2 laf edecek gücün kalmadı?

    öyle içimden geldi her telden çaldım..

    bir de madrid maçında yönetimin amk farz oldu. umarım tribün bir olur bu konuda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın