resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1345
    işi çok zor olan hocam.

    şu saatten sonra şampiyonluk harici hiç bir başarı bu taraftarı kesmez. kendi başarıları maalesef kendi sonunu hazırlayabilir.

    gelir gelmez aldığı seri galibiyetler, takıma kazandırdığı ruh, oyunculardan aldığı verim bir tarafa şu an 3 puan farkla lider olması çok büyük başarıdır lakin şu saatten sonra kaybedilecek şampiyonluk kedisinin sonunu getirebilir. hiç bir şey beklenmeyen bu sezonda, takımı bu potaya sokması değil, kaybettiği şampiyonluk konuşulacaktır, maalesef. zaten takımın puan kaybetmesini bırak, gol yese de saldırsak diyen bir tayfa mevcut halihazırda.

    devre arasında transfer yapamamasını geçtim, kim ne derse desin, halihazırda bu takımdan giden drogba'nın, elmander'in, eboue'nin, hatta riera'nın yeri dolmadı. üstüne üstlük melo gibi bir oyuncudan da mahrum artık.

    kadıköy'de yeneriz, yeniliriz, fark yeriz, fark atarız kimse bilemez bunu ancak sezon sonu geldiğinde, allah göstermesin, şampiyonluğa ulaşamazsak, herkesin elini vicdanına koyup, 11. haftadaki psikolojimizle 23. haftadaki psikolojimizi karşılaştırması gerek.

    mevcut şartlarda bizi şampiyonluğa inandırmış olması bile, şampiyonluk kadar değerli benim için.

    inşallah kısıtlı imkânlarına rağmen yıllardır süregelen kadıköy lanetini kırmakta sene sonunda 4. yıldız'ı takmakta bu güzel insana nasip olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın