• 888
    "futbol hayatı boyunca sneijder gibi zayıf, kırılgan ve faydasız" betimlemesini yapabilen bir adam.

    hamza hocayı överken bilal kısayı bu sözlerle yerin dibine sokup sneijdera buradan laf çakması neresinden baksan çok basit bir şark kurnazlığı. kendisi yolunda tek değildi elbet. sözlükte bir şeye taktı mı ot içmiş kedi gibi ona takılıp başka şey konuşmayan çok yazar var. her başlıkta aynı konuyu tartışınca ikna edeceğini sanıyor adamcağızlar. fikirlerine güvenmiyorlar çünkü, sadece takıntılı ve egosu arşa değmiş adamlar. bunu tespit olarak yazınca da yazanı suçluyorlar.

    bu arkadaşın tek farkı türkçeyi düzgün kullanmasıydı. okutuyordu kendini bu sayede. eksi konusunda yapılan yaygara ise komik. eksi almak bu sözlük yazarlığının doğasında var. bir giriyi geç görüp eksi verebilir insanlar. aynı şekilde artı da verebilir.

    kaç yaşında adamlarız, hala on of kavgası yapıyorsunuz. allah aşkına olgunlaşın biraz yahu. sözlükte yazıp insanlarla tartışacağın ortama giriyorsun ama istiyorsun ki kimse seni eksilemesin.

    öyle bir dünya yok maalesef. hele hamza hoca başlığında bilal kısa üzerinden sneijdera çakıyorsan ve her başlıkta gerekli gereksiz manciniye ve aysala çakmayı görev bellemişsen daha çok eksilenirsin.

    kendisi zaten fatih terimsporluydu. galatasarayı bir adam için seviyorsan ve o olmayınca başkanından topçusuna itin mabadına duhul ettiriyorsan o adamı tutuyorsundur. burada aldığı eksileri kendisi de sallamıyordur gerçi. kraldan çok kralcılık, maalesef her yerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın