• 46
    içine sıçtığımın beşiktaş-balıkesir maçı kadar entry almayan şu maç resmen galatasaray için bir milat maçıdır. bugün galatasaray'ın hakkı 3 adet onun bunun çocuğu tarafından bilerek, istenerek, göz göre göre yenmiştir. 1 mart 2015 tarihli bu maçın son periyodu, geçen sene haklı olarak yaygara kopardığımız, gündemi belirlediğimiz fenerbahçe ülker serisinin tümünde olan şaibeye tek başına sahip olmuştur. tüm maç boyunca efes aleyhine olan tek karar ivkovic'e teknik faulle çıkmıştır. o da ergin ataman'ın yoğun itirazları ve ivkovic'in masaya kerkinmesiyle mümkün olabilmiştir.

    erceg'e çalınmayan faul, yaptı(rıldı)ğı sportmenlik dışı faul, cedi'nin stepsi, bjelica'nın kaçan atışının tekrarlanması, ergin ataman'ın atılması. (ki burada hem erceg'e sportmenlik dışı faul yaptırıp hem de ergin ataman'ı attırarak hakemler ibnelik sertifikasını başarıyla kazanmışlardır.) bu saydığım olayların tümü göt kadar 10 dakikada meydana gelmiştir.

    şimdi hiçbir sike karışmayan, bu takımın emeklerini 1 aydır yurtiçi ve yurtdışında göz göre göre yediren, takıma zarar vermekten başka iş yapmayan sayın kodaman yöneticilerimiz, kırk yılda bir işinizi yapın, şu takıma yarın derhal ligden çekin. evet, hakem kıyımını bu ülkede fenerbahçe haricinde herkes yaşıyor; ama şu 10 dakika boyunca olanlar resmen galatasaray kulübüne, takımına, emekçisine küfürdür. siz bu küfürün altında kalırsanız ben de her hafta buraya gelip emeği geçen, bu rezilliklere izin veren, verdiren herkese dilim döndüğünde bela okuyacağım, söveceğim.

    işin özü rakip bira olduğu için herhalde hiç kimse siklemeyecektir bu maçı. ama bugün galatasaray'a yapılanlar efes'in başına gelseydi yarın engin özerhun takımı ligden çekerdi. ne marka değeri kalırdı, ne basketboldaki otoritesi. hepi topu 7 oyuncusuyla onmilyonlarca dolarlık takıma karşı maçını son topa götüren galatasaray'ın hakkının böyle hiç edilmesi, resmen haklarına tecavüz edilmesi hoşunuza gidiyorsa, gidin başka bir kulüp kurun, kendinizce ad verin, öyle tatmin olun. zaten cenabetlikten, sakatlıktan, yönetimsizlikten bu kadar çeken takım bir de orospu çocuğu adamların çıkar çatışmasına girecekse ben sikerim öyle basketbolu.

    uyan galatasaraylı uyan. 90 yıl sonra osmanlı gene başlıyor amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın