resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2130
    egemen korkmaz'ın ali turan'a çok net faul yaptıktan sonra beraberlik golünü attığı ve konyaspor'un hayati 2 puan kaybettiği 28 şubat 2015 konyaspor fenerbahçe maçı sonrası aykut kocaman'ın açıklamları;

    "fenerbahçe'nin avantajlarının yanı sıra dezavantajları da vardı. bunları değerlendirmek istedik. rakibi kendi sahasından pas yaparak çıkartmadık ve oyunun hemen başında böyle bir pozisyonda bulduğumuz golle öne geçtik. öne geçmeyi başardıktan sonra fenerbahçe'yi kendi sahamızdan uzak tutmayı başarmaya çalıştık. bu tip takımlar karşısında kazanmak istiyorsanız bir gol yetmiyor. ikinci yarı baskının artacağını biliyorduk. fenerbahçebütün kalitesiyle üzerimize yüklendi. sonuç olarak rakibimizle 1-1 berabere kaldık. öne geçip kazanmak istediğimiz bir maçtan 1 puanla ayrıldık. bu sonuçla iki takımda 2 puan kaybetmiş oldu. ama biz mücadele anlamda yaptığımız olumlu işlerle ilerleyen haftalar öncesinde moral bulduk"

    http://www.konyaspor.org.tr/...tay.asp?HaberID=2765 --------- hakemle ilgili en ufak bir açıklama gören var mı?

    wesley sneijder ve burak yılmaz'ın birbirlerine nazire yaparcasına attığı süper gollerle daha ilk yarı 4-0 olan ziraat türkiye kupası 4.tur 12 şubat 2015 galatasaray konyaspor maçı sonrası aykut kocaman'ın açıklaması;

    "aslında genel bakıldığı zaman hakemtarafından maça çok etki eden bir hata olmadı. ama niyet gözüküyor, belli oluyor. daha 2. dakikada oyuncumuza kart veriyor. aynı tarzda başka bir pozisyonda kart vermiyor." dedi. galatasarayile oynanan ilk maçtaki sıkıntıların aynılarını yaşadıklarını belirten kocaman, şöyle devam etti: "ilk 3 gol, pozisyon vermeden oldu. kaleye gelmeden atılan gollerin yüzdesi inanılır gibi değil. yine galatasaray'ın en önemli özelliği olan hızlı hücumları. buna çare bulamadık."

    http://www.haberler.com/...elli-6962001-haberi/

    iki açıklamanın özeti; bu sezon ilk hedefi ligde kalmak olan bir takımın hocası, olağanüstü goller yediği ve maça dair hiçbir etki olmayan bir kupa maçından sonra * hakemden bahsederken; faulden bir gol yediği, rakip takımın oyuncularının kendilerini en az 3-4 kez yere atıp penaltı almaya çalıştığı ve şiddetle puanlara ihtiyacı olduğu bir lig maçından sonra tek kelime, evet tek kelime hakemden bahsetmiyor.

    işte sen bu yüzden hiçbir zaman olamadın ve hiçbir zamanda olamayacaksın aykut kocaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın