• 34
    entrylerini okudum. adam akıllı hiç bir tespit yok.

    tam manasıyla hayatında futbola 5 dakika ayırıp kafa patlatmayıp çalım atınca ''harika aslanım'' diyip topu kaptırınca küfür eden ''nereden buldunuz bu arabı kovun gitsin bu ne auaagogoo'' diyen kahvedeki 55 yaşındaki hasan amcadan hiç bir farkı yok.

    söylediklerinde bilimsel bir temel veya sebep sonuç ilişkisi göremedim. yok yani.

    kendi yazdıklarına verebildiğim kadar cevap vermeye çalıştım.

    27-31 32 yaş demiş arkadaşın hayalindeki takım porto değil milan sanırım. milan'ın hali ortada son 8-10 yıldır.

    biz porto muyuz demiş. porto zaten ilahi bir güç tarafından bu hale getirildi. öyle bir güce sahipler ki onlardan başka kimse bu işi yapamaz!

    hemen kovulsun diyerek de 3. lig kulüplerine yönetici adayı olmayı başarmıştır. gerçekten bu cümle için bir yorum yapma gereği duymuyorum sadece dalga geçiyorum.

    tarihin en büyük kazığı derken pinto, quer, petre, bratu, bülent akın, de boer, sarr gibi isimlerden (bu liste çok daha uzar herkesin bildiği gibi) tarihi kazıklardan haberi olmadığını gösteren arkadaş.

    kupadaki son vuruş örneğine cevap olarak dün akşam ki kaleciyle karşı karşıya olan vuruşunu veriyorum. topun dibine girmeyi gayet akıl etti. umut yüz kere kalecinin üzerine vuruyor ve bu adam golcüyüm diyor.

    keşke 10 maç süre alsa demiş. evet 20 yaşında birinin 2 veya 3 maçta patlama yapmasını bekleyerek gerçek bir futbol üstadı olduğunu göstermiştir. benim önerim bruma'yı goradaki kasetle bilgi yükleme koltuğuna oturtalım. 2 haftada ancak öyle toparlarız yani.

    beşiktaş maçında zeminin kötü olmasını vurgulayan yazarlara laf sokmuş. hocam yıl 2015 valla 1970 değil toprak saha devri geçti her koşulda bir oyuncunun iyi oynaması için iyi zemin lazım ki hele de bruma gibi topsuz oyundan çok toplu oyunda etkili olan ayırt edici özelliği topla olan driplingleri olan oyuncular için.

    savunma yönü için sivas ve erciyes maçlarını gözlükle izlemesini rica ettiğim yazar kardeşim.

    kendisi bruma ile pandev'i kıyaslayarak ise top noktaya ulaşmıştır.

    bize olmuş adam lazım evet kendisi milan modeli ile paralel bir görüş bildirmiştir ilk defa. biz zaten real veya barça gibiyiz. nerede olmuş adam onu alacak gücümüz var zaten. senin 12 milyon verip alacağın 27 yaşındaki adam bruma'dan iyi değil merak etme.

    manisa diyerek arda'ya da selam çakmıştır. bu adam çok ince görüyor yaaaa

    maaşından dem vurmuş. bilmeyenler için bu adamın maaşı 1.2 milyon euro'dur. kendisine aydın yılmaz, tarık çamdal, engin baytar ve yekta kurtuluş demek istiyorum. muhtemelen arroyo ile de aynı civarda bir maaş almaktadır.

    dövmek ve küfür etmekten bahsederek de kendi futbol seviyesini gözler önüne sermiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın