• 4
    bölge ve isim verirken beşiktaş'ı örnek vereceğim. çünkü yakın dönemin en planlı ve bilimsel olarak oluşturulan takım malesef onlar. buda önder özen'in beşiktaş'a en büyük katkısıdır. örnekler kalite olarak değil takım içi rol model olarak verilmiştir.

    takıma genç 4. bir stoper lazım. gökhan zan'ı atın artık miadı doldu. ayrıca sürekli yabancılar ile didişip huzur bozan bir adamı ben istemiyorum takımda. keza hiçbir hoca ve yönetici de istemez. (bkz: pedro franco)

    orta alanda gerçekten melo ve selçuk'a alternatif olacak maçların 60. dakikalarında oyuna girebilecek yeri geldiğinde rotasyon yapıp dinlendirebileceğimiz bir isim. hamit kabul edelim ki çok yaşlandı ve benim gibi hamit sever birini bile şaşırtacak kadar iyi oynuyor. (bkz: tolgay arslan)

    kanat için ise bruma yasin ve amrabat var gelecek yıl için. burada takım formasyonu ne olacak bu çok önemli eğer a planımız 4-4-2 ise kanat almak geresiz olacaktır. çünkü 4-4-2'de kanatlarda kullanabileceğimiz sneijder ve emre gibi iki alternatif var ve bu da sayıyı 5 yapar bu fazladır bile orada şişkinlik yaratır.

    eğer a planımız 4-2-3-1 ise 4. bir kanat lazımdır. ancak bize golcü bir kanat lazımdır. bruma amrabat son maçlarda formda olsa bile yasin aradığımız golcü kanat değildir. tek forvetli düzenlerde kanatlarında gol atması lazım ki maça kazanabilesin. sadece forvetinin ve on numaranın ayağına bakarsan yandın demektir. bu kanat transferi yapılırken ilk bakılması gerekenlerden biri oyuncunun gol rakamlarıdır çift hanelere ulaşacak bir kanat golcüsü bize şampiyonluğun anahtarını verebilir. (bkz: olcay şahan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın