• 1
    2004 yılında kaybettiğimiz ultraslan uni'nin kurucularından murat elsaleh nam-ı diğer foto murat anısına yapılan geleneksel fotoğraf yarışmasının dokuzuncusu.

    http://www.elsaleh.org/
    https://twitter.com/MuratElsaleh

    yarışmanın katılım kuralları:

    - yarışma katılım 20.02.2015 - 22.03.2015 tarihleri arasında olacaktır.
    - her katılımcı bu yarışmaya 1 (bir) adet fotoğraf ile katılabilir.
    - katılımcıların fotoğrafları iletişim bilgileriyle birlikte e-mail yolu ile yarisma@elsaleh.org mail adresine göndermesi gerekmektedir. farklı yollarla ulaştırılan ve farklı mail adreslerine gönderilen fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.
    - yarışmaya gönderilen fotoğraflar jüri tarafından değerlendirilip, kazanan fotoğraflar ödül töreninde ve www.elsaleh.org adresinden açıklanacaktır.
    - değerlendirme sonucunda; 1. olan fotoğraf sahibine 3.000 tl, 2. olan fotoğraf sahibine 1.500 tl, 3. olan fotoğrafın sahibine 1.000 tl hediye edilecektir. ayrıca dereceye giren ilk 3 fotoğraf sahibine galatasaray store hediye paketi de verilecektir.
    - yarışmamızın alpaslan dikmen özel ödülü kategorisinde yine her yıl olduğu gibi tüm takım taraftarlarından gelecek fotoğraflar jüri tarafından değerlendirilip, kazanan fotoğraf ödül töreninde ve www.elsaleh.org adresinden açıklanacaktır.
    - alpaslan dikmen özel ödülünü kazanan fotoğrafın sahibine apple ipad hediye edilecektir.
    - ödül töreni 4 nisan 2015 cumartesi günü saat 14.30'da yıldız teknik üniversitesi oditoryum ve sergi salonları’nda gerçekleştirilecektir.
    - yarışmaya katılan her katılımcı kendi çektiği fotoğrafla katıldığını beyan etmiş sayılacaktır. başkası tarafından çekildiği anlaşılan fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.
    - yarışmaya katılan herkes, katılım koşullarını peşinen okuyup anlayarak kabul etmiş sayılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın