• 858
    sap ve saman karışmakta. çay, kahve içiyorum.

    çok sevilen ünal aysal başkan ve şimdilerde nefret edilen fatih terim hoca bjk'nın yeni statları bitene kadar bu konuya belli sayıda maçlar için sıcak baktı.
    ultaslan ve çok sevdiğimiz adnan öztük karşı çıktı bu iş olmadı. hatta o dönemde stadın her yerine alelacele sarı kırmızı görseller, logolar yapıştırıldı.

    kardeşlerim, abi ve ablalarım ben 35 yıldır maça giderim yaşım 46. gittiğim maç sayısı en az 500'dür. sadece bir kez saldırıya uğradım onda da inönü de beşiktaşlılar yaptı.

    ülkenin haline bakın. cinayetler, sıfır hoşgörü ve tolerans ile aynı gemide batıyoruz.

    birilerin bu kadar bölünen, kimsenin kimseye saygısının kalmadığı bu ülke için rol model olması gerekmiyor mu? galatasaray rol modeli olmamalı mı?

    galatasaray bu ülkenin en büyük markası ve en büyük değeri değil midir? kendimizi övüyoruz, metin oktay diyoruz ancak metin oktay felsefesi nedir? kendisine küfür edenlere karşı bu adam ne yapmıştır biliyormuyuz?

    stadın verilmesi zaten fiilen mümkün değil ancak bir maç için verilmesi, çocuklarımızın geleceği ve galatasaray'ın büyüklüğüdür.

    karşı çıkabilirsin ancak ergen ergen dayanaksız benzer yazılarla, saygısız, seviyesiz arkamızı dönelim gibi yazılar galatasaray taraftarına hiç yakışmamakta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın