• 22664
    "ünal aysal, inan kıraç'ı da yanına alarak başkan adayı olsun"

    "bizim yönetimimizdeki ceo'muz çok önemli bir isim. londra'dan gelecek"

    "benim derdim işini yapan futbolcular ile değil. işini yapmayan ve gereksiz yere kulüpten para kazanan yabancı futbolcularla. benim derdim işini yapan muslera, sneijder ile değil, tribünde oturanlarla. yıldızlarımı neden satayım?"

    "fatih hoca şu anda futbol anlamında türkiye'nin en büyük misyonuna sahip. bugüne kadar kimseye verilmemiş yetkiler ile milli takımın başında ve büyük beklentiler var, uzun yıllar var. terim şu anda olduğu yerde iyi."

    "bizim basket takımı parasını alamadığı için antrenmana çıkmadı. parasını alamayan bir takım amatör değil, profesyoneldir. futbol da basketbol da profesyoneldir, diğer branşlar amatördür. 52 milyon dolarlık bir amatör şube olabilir mi? basketbolda küçülmek yok, akıllıca büyümek var"

    "ergin hocaya bu psikolojiye götüren galatasaray üst yönetim. burada hatalı olan üst yönetimdir, hocamı kendim kaosa sürüklemişim, burada hocanın suçu ne? ben hocayı çıldırtmışım, hoca da gitmiş altındaki bir oyuncuya reaksiyon göstermiştir. galatasaray burada ergin ataman'a da oyuncuya da ceza verecekti, kınama yazısı geçecekti. yapamadı. başkan olursam tabii ki ergin ataman ile yola devam etmek isterim."

    adnan öztürk

    özellikle ergin ataman konusunda sonuna kadar katılıyorum. başkan olursa ne olur bilemem ama şu anki başkandan iyi olacağına eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın