• 11
    klasik bir beşiktaş'ın futbolcusu en iyisidir sendromu... yalan yok 26 şubat 2015 beşiktaş liverpool maçı'nda oldukça güzel oynadı tolgay. hatta golden önce az farkla auta giden çok daha klas bir şutu oldu... ama arkadaş daha düne kadar burak yılmaz demba ba üzerinden yerin dibine sokuluyordu. futbol ekip oyunu. ekibiniz ne kadar futbolcuların ayrı ayrı iyi özelliklerini ortaya çıkarabileceği şekilde kurgulanırsa o kadar başarılı oluyorsunuz, bireysel olarak oyuncularınız o kadar büyüyor.

    ancak özel bir gol mü istiyorsunuz.12 şubat 2015 galatasaray konyaspor maçı'nı açın. o maçta sneijder'in uzaktan attığı ilk golü atmak her baba yiğidin harcı değil. şut tekniğinin tavan yaptığı andır o gol. bir anda stop ettiği topa kalçadan ve o kadar isabetli şut 1000 denemede çıkmaz normalde. resmen mühendislik harikası bir vuruş.

    evet tolgay güzel gol attı. top ayağına oturdu ve kaleye girdi. futbolun keyifli anlarından biriydi. ancak aynısını atabilecek çok futbolcu var. hepsi bu. abartmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın