• 275
    26 şubat 2014 galatasaray chelsea maçı izmir zirvesi ile başladı herşey. herkes aynı fikre sahipti; galatasaraylı dostlarla birlikte her maçı izlemek. önce mesajlaşıldı, sonra başlık açıldı. acaba dendi. yer ayarlandı, saat ayarlandı. rakip zaten hazırdı. sonra bir bir gelmeye başladılar. herkes çok heyecanlı. maçın heyecanı bir yana herkes merak ediyordu birbirini. buluşulduktan sonra mekana geçildi. beklenenden daha kalabalık olduk. çabuk kaynaştık. numaralar verildi. yetmedi bir sonraki maç da beraber izlendi. ve sonraki ve sonraki..

    herşeyi yaşadı bu grup. beraber üzüldü, beraber sevindi. asker gönderdi. şehirdışına çalışmaya gidenler oldu. capsler yapıldı. şakalaşıldı. dertleşildi. derman olundu. kardeş olduk adeta. gidenler oldu gelenler oldu. sonra asker geldi. derken yeğen geldi. tekrar asker gönderdik.

    özledik. çok özledik. takım izmir’e geldi koşa koşa gittik hasretten. yetmedi istanbul’a arenaya gittik. önce nevizadede içtik. takımından uzakta olanlar bilir bu duyguları.

    bazen eskileri bazen de eski günleri özledik. yedik. içtik. hüzünlendik. hep bir olduk. hep biz olduk. daha 1 sene olmamışken 10 senelik arkadaşlıktan daha öte olduk. birbirimize kardeşim dedik. gerçekten de kardeştik.
    tam 1 yıldır her maçı beraber izledik.

    nice galibiyetlere,

    nice şampiyonluklara,

    nice mutlu yıllara izmirli sözlük yazarları
App Store'dan indirin Google Play'den alın