resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6090
    27 şubat 2015 galatasaray kayseri erciyesspor maçı öncesi tribüne çağırılması banko olan futbolcu.

    süreç kronolojik olarak şöyle gelişecek,

    saat 19:15 sularında takımımız ısınma hareketleri için sahaya çıkacak.

    ısınma hareketleri sırasında benim de içinde bulunduğum kuzey tribün'den "sabri sarıoğluuuuuu sabri sarıoğluuuuuuu" şeklinde bir tezahürat yükselecek.

    sözkonusu futbolcumuz, tribüne çağırıldığını duyar duymaz sahada arkadaşlarıyla birlikte o an yapmakta olduğu ısınma hareketlerini keserek tribüne koşacak, 3 kez yumruk hareketi yapacak.

    taraftar bu yumruklara "oley oley oley" diye yanıt verdikten sonra kısa bir karşılıklı alkışlama ritüeli gerçekleşecek.

    tam alkış sona erip sabri arkasını dönerek ısınan arkadaşlarının yanına koşmaya başlarken fikstür itibariyle tribünden "sabri fenerin a...... s.." tezahüratı başlayacak.

    sabri bunu duyar duymaz tekrar tribüne dönerek sağ el avuç içini üzerindeki galatasaray antrenman formasının arma kısmına gelecek şekilde 3 kez vuracak, aynı anda sol eliyle yumruğunu sıkıp dudaklarını da sıkıştırarak motivasyon dolu hareketler yapacak ve bir bakıma tribünlere "tamam o iş bende" mesajı verecek.

    bu hareketleri gören galatasaray taraftarı heyecanlanacak, "helal olsun" "yürü be" "hey be" tarzı karışık ve senkronize olmayan bağırışlarla futbolcusunu daha güçlü bir şekilde alkışlayacak.

    fenerbahçe maçı öncesi sabri sarıoğlu ritüeli sona erer ermez, futbolcumuz ısınma hareketlerine devam etmek üzere arkadaşlarının yanına geri dönecek.

    sabri yerine dönerken, tribündekiler ise yanındakilere dönüp "ne gaz bu adam yeaa", "çok kazma ama çok da iyi galatasaraylı", "ulan kimler geldi geçti hala bu adam oynuyor", "aslında çok iyi niyetli" gibi yorumlar yaparak maç öncesi analizlerine kaldıkları yerden devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın