• 6
    uefa şampiyonlar ligi son 16 turu ilk ayağında a grubu'nu lider bitiren atletico madrid'in, deplasmanda c grubu'nu ikinci sırada tamamlayan bayer leverkusen ile kozlarını paylaşacağı karşılaşma.

    bayer leverkusen ve atletico madrid'in daha önce avrupa kupalarındaki tek eşleşmesi 2010/11'de avrupa ligi gruplarında oldu. oynanan her iki maç da 1-1 bitti. bayer leverkusen, şampiyonlar ligi'nde 197 dakikadır gol atamıyor. son 16'ya kalan takımlar arasındaki en uzun gol orucu.

    atletico madrid, tarihinde ilk defa iki sezon üst üste şampiyonlar ligi gruplarından çıkmayı başardı. atletico madrid, şampiyonlar ligi'nde eleme turlarında oynadığı son dokuz maçın sadece birini kaybetti; o da 2014 finalinde real madrid karşısındaydı. atletico madrid, şu anda şampiyonlar ligi'nde en uzun süredir gol yemeyen takım (467 dakika). atletico ağlarını sarsan son oyuncu, 16 eylül'de kostas mitroglou olmuştu.

    bayern leverkusen atletico madrid maçı bu akşam 21:45'te ekranlara gelicek. karşılaşma smart spor hd kanalından izleyebilecek. kritik mücadelede çek cumhuriyeti futbol federasyonu'ndan pavel kralovec görev yapacak. kralovec'in yardımcılıklarını roman slysko, martin wilczek, tomas mokrusch, radek prihoda ve michal patak üstlenecek.

    not: kopyala-yapıştır yaptım. hem başım ağrımadı hem de nitelikli oldu. bundan sonra görüş yazmam ben, beyin bedava. oh mis!
App Store'dan indirin Google Play'den alın