resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1988
    söyleye söyleye dilimde tüy bitmedi sakal çıktı artık... kağıt üzerinde çok iyi bir defans olmasına karşın fizik olarak hiç hazır değildir ve maça çıkacak durumu yoktur. hamza hoca kendisini bizzat a takımla denedi de bu kararı aldı. bu adamlar makine değiller yani nasıl ki olcan adın'a yönelik sırf formsuz diye göbekli gibi bir sürü saçma sapan yafta yapıştırıldı, gökhan zan da aynı şartlara tabi yani ebedi ve ezeli değil bu durumlar. bitik durumda olmasa hamza hoca'nın ne kastı olacak da gökhan'ı a takıma aldığı halde a2 takıma geri gönderecek?

    şimdi ben burada ciddi ciddi aydın yılmaz kanatlara alternatif olur, neden bunca zamandır oynamıyor desem tepeme çullanılır ve sakatlığından dem vurulur, gökhan zan da aynı şekilde hazır değil yani bitmiş artık, a takım düzeyinde değil. o yüzden de oynatılması yönündeki fikirler tutarlı değil. iyidir hoştur ben de severim kendisini ama hamza hoca'ya da bu konuda güvenmek lazım artık. en nihayetinde gökhan zan yanlış bir şey yapmış değil, zaman içerisinde a takım seviyesini kaybetti o kadar...

    en son geçen sezonun 16. haftasında trabzon'a karşı ilk on bir başladı, sonra 22. haftada beşiktaş'a karşı son on dk oynadı, o günden beri forma yüzü görmedi.

    ayrıca da bu sezon kendisine yok yere 1.100.000 dolar ödedik. geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın