resim
Rafael Ferdinand van der Vaart
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 101
    kendisinin şanssızlığı wesley sneijder ile aynı dönemin ve aynı ülkenin 10 numaraları olması olabilir. yetenek bazında baktığımız zaman tabii ki sneijder'in gerisindedir fakat yine de çok yetenekliydi iyi olduğu zamanlarda.

    real madrid'deki hollanda ekolü döneminde, wesley ile birlikte forma giymiş, sneijder oradan sonra daha da parlamış, inter ile şampiyonlar ligi kupası kazanmış ve bunun baş mimarlarından olmuş, uefa tarafından 2009-2010 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu seçilmiş, 2010 dünya kupası'nın en iyi 3 orta sahasından biri olup en güzel gollerine imza atmışken; kendisi ne dünya kupası'nda ne de real madrid'de parlayamamış ve tottenham'ın yolunu tutarak kariyerinde düşüşe geçmiştir. an itibariyle hamburg'un formasını giymekte olup adı bir ara trabzon'la bile anılmıştır. wesley sneijder ise galatasaray'a gelerek yeniden parlamış ve galatasaray'la birlikte bir şampiyonlar ligi çeyrek finali ve bir de 2. tur görmüş, takımını 2. tura çıkaran isim olmuştur. ayrıca ligdeki olağan üstü performansıyla da kariyer rekorlarını kırmıştır.

    van der vaart'ın artık ben yeniden şampiyonlar ligi seviyesine çıkabileceğini zannetmiyorum. bundan kaç sene önce bizimle de anılırdı bu adamın adı. o zaman olsa belki isterdim gelmesini fakat şimdi diyorum ki; iyi ki wesley'ciğimiz gelmiş lan! *

    http://media.tumblr.com/...alfdr5bIQ1qdnnmb.jpg

    http://1.bp.blogspot.com/...0/Sneijder.marca.jpg

    http://i.dailymail.co.uk/...05DC-800_634x425.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın