resim
Adewole Raheem Lawal
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.81
Uyruk:Nijerya
  • 58
    hakkında şöyle bir şeyler yazılmış ekşide. ben de hemen hemen arkadaşa katıldığım için kopyalayayım buraya:

    --- alıntı ---

    mis gibi adam. bakın, türkiye ligi'nde zenci adam iş yapar. hele de tekniği olan, dikine gidebilen adam mühtiş iş yapar. bizim ligimiz fizik güce dayalı oynanıyor. futbolcular kora kor mücadele ediyor. melo ve selçuk haricindenki orta saha oyuncularımıza bir bakalım. yekta, hamit, emre. emre'nin tekniği ve oyun görüşünü biraz kenarda tutarsak, lawal diye küçümsediği adam bu üçünü sırtına alıp, iki adama çalım atar.

    lawal'ı geçen seneden beri beğeniyorum. zannedersem 23-24 yaşında. potansiyeli var. etrafında iyi futbolcular varken daha iyi oynayacağını düşünüyorum. şu seviyesinden bir tık üste gelse yeter. 2 tık üstü melo oluyor zaten. melo - lawal - selçuk orta sahası adamı ısırır. hele ki melo ve lawal gibi bir orta saha ikiliniz varken rakip elini kolunu sallayarak geçemez sizin sahanıza.

    daha iyisini alabileceksek tabiki varım. ben de isterim melo seviyesinde bir adam alalım. ama malesef yabancı sınırı kalkıyor diye bize 50 milyon euro vermeyecekler harcamak için. bu şartlarda lawal baya bi nokta atışı olur. bakın avrupa'da maçları görüyorsunuz. orta sahada müthiş ezildiğimiz zamanlar oluyor. melo hariç tüm takım fizik ve güç olarak eziliyor. lawal gibi sizi böyle durumlarda ayakta tutar.

    valla bizde appiah etkisi yatarır bu adam.

    --- alıntı ---

    sırf anadolu'da oynuyor diye burun kıvıran arkadaşlar: melo'ları, sneijder'leri, drogba'ları alacak maddi durum her zaman mümkün olmaz. kaldı ki ben ligimizde anadolu takımlarında da iyi seviyelerde yabancı oyuncular olduğunu düşünüyorum. lawal da sadece bunlardan biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın