resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7812
    fizik olarak hazır oluşu veya maç içindeki mücadelesine kimsenin bir şey diyemeyeceği futbolcu. bu adam formu iyi de olsa kötü de olsa bir şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyor. yeteneksizlik falan da yok ama bazen mental açıdan öyle bir çöküş dönemine giriyor ki, hem kendini mahvediyor hem de bizi. bu mental sorunlar da genelde takım performansına bağlı olarak üst üste gol atamadığı veya çok gol kaçırdığı maçlardan sonra oluyor.

    işte böyle zamanlarda (her ne kadar bu yıl bunu yapacak bir yedeğe veya lükse sahip olmasak da) burak'ın en az bir hafta toparlaması için dinlendirilmesi çok iyi olur. pek çoğumuz hatırlayacaktır. ilk geldiği yıl fatih terim onu formsuz olduğu bir dönemde 2 hafta üst üste oynatmamıştı ve burak mükemmel bir geri dönüş yapmıştı. bu sezon bunu yapacak lüksümüz hiçbir zaman olmadı ama yaşadığı sakatlık onu mecburen 3 hafta takımdan ayrı tuttu ve yine dönüşü mükemmel oldu.

    futbolcuların kondisyonun yanında mental açıdan ne kadar hazır veya güçlü olduklarının ne kadar önemli olduğunu kanıtlar nitelikte bir futbolcu burak.

    şu anki formuyla ve hemen her maç skora etki etmesi itibariyle yaşadığı rahatlıkla burak'ı türkiye liginde hiçbir forvete değişmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın