• 961
    tansu çiller zamanında kardak krizi için " o bayrak iner, o asker gider " demişti yunanlı arkadaşlara.. milliyetçi bir tavırdır.. tansuyu sevmem o ayrı.. veya bebek katili için pkklılar avrupa'da yürüyüş düzenler.. ülküçü felan değilim ancak bayrağımı kapar gider gerekirse gözü kapalı girerdim.. girerdik eş dost akraba ile.. milliyetçiyim 6 oktan birtanesi.. mustafa kemali çok severim.. cumhuriyetçiyim.. kimse farkında değil.. yada farkında ancak sessini çıkartmıyor.. süriye'de ülkemiz o toprak, toprağından çekildik.. türbeyi taşıdık.. zaferle ülkeye döndük hemde 1 kurşun atmadan zihniyeti var ya bu ülkeyi mahfeti.. bitirdi.. milliyetçiler susuyor.. suskun.. tsk bitmiş.. vatan hainleri ile dolmuş.. pkk ile operasyon yapmış buna zafer denilmiş.. hiç mi gururunuz yok amk ? hiç mi onurunuz yok lan sizin !? pkk ülkede çinayet işliyor hemde senin üniversitende.. sessiz sakin oturmuş sümeyye'ye suikast yapılacak diyorsun.. ya skycem sümeyyeni.. sümeyye kim lan ? banane zilliden.. söz konusu vatan,toprak,bayrak,asker,halk,din ise babamı tanımam. solcuyum milliyetçiyim ne o solcu faşist mi oluyorum lan şimdi ? bu nasıl bir ülke yönetmektir lan kiziroğlu davut.

    karadan gemi taşıyan nesilden, türbe taşıyan nesile döndük helal olsun.. kaçtık resmen.. tsk yaptı bu hainliği.. vatan hainleri.

    edit: tsk pkk akp el ele işid'ten kaçıyoruz alayınza sokim şu habere bak amk https://pbs.twimg.com/...uRCEAAwLqW.jpg:large
App Store'dan indirin Google Play'den alın