resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1302
    bilic2 yıldır beşiktaş'ın başında, ismail kartal 4 yıldır fenerbahçe'nin teknik kadrosunda. hamza hoca ise sezon ortasında sıralama olarak olmasa bile oyun olarak bir enkaz devraldı. kıyaslama yaparken bunları göz önünde bulundurmak lazım. dün kazanılan maç sivasspor'a olduğu kadar hakeme karşı da kazanıldı. ben 3 büyük takımı birbirinden pek ayırmam ama beşiktaşve fenerbahçe bu sene çok korundu. hakikaten bu sene aleyhimize bir şeyler dönüyor ve hamza hoca buna karşı da mücadele veriyor. kararlar adil olsaydı galatasaray bugün iki rakibinden de önemli ölçüde öndeydi.

    hocayı en çok takdir ettiğim konu herkesten verim almaya çalışması. dün oynadığı futbolu çok beğendiğimi söyleyemem ama 2 hafta önce kıçına teneke bağlayıp gönderdiğimiz yasin'den son 2 maçta 3 asist ve 1 gollük çok önemli bir randıman aldı. sözlük'ün çok eleştirdiği diğer bir oyuncu olan olcan ise son 4 lig maçının 3'ünde skora direkt etki eden 3 tane şahane asistle oynadı ve çok büyük bir katkı verdi. kellesi istenen burak'tan bir dinamo yaratmayı başardı, wesley'nin yaptıkları da ortada.

    hocayı ben de bazı konularda yoğun bir şekilde eleştiriyorum ama kesinlikle desteği sonuna kadar hakediyor. en azından italyan beyefendiler gibi 3 önliberolu bir takım oynatmıyor. hiç kimse şunu unutmasın; derbi deplasmanları hariç galatasaray ligdeki her maçta hücum futbolu oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın