resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2322
    herkes balıkesir, trabzon ve başakşehir maçlarında kaybedilen 9 puandan bahsetmiş de, bence bu adamın yönetimindeki galatasaray, o futbolla ve o iştahsızlıkla 10 maçta 19 puan toplayarak başarılı olmuştur. o takımın açıkçası o futbolla değil 19, 9 puan toplaması gerekiyordu.

    prandelli'ye başarılı demiyorum bak dikkat et. hatta ben de o üç maçı ah vah ederek yâd ediyorum, lakin o dönemki saçma futbola 19 puan iyi bile toplamışız. yeri geldi sneijder koydu çocuğu, yeri geldi chedjou gol attı, yeri geldi umut'la kral ipten aldı. bir şekilde kazandık o maçları. dikkat ederseniz geçen sezonki mancini döneminde de prandelli dönemine göre kat kat daha iyi oynamamıza rağmen, deplasmanlardaki kayıplardan çok başımız yanmıştı. geçen sezon işte bilhassa deplasmanlarda skor üretemediğimiz için kaybetmiştik ligi. yoksa ersun'un süpersonik taktiği sayesinde değil. aziz başganım bile söylüyor hatta, galatasaray çok kötü olmasaydı şampiyon olamazdık diye :(

    ayrıca cesare prandelli, bence lig performansından çok avrupa'daki hezimet için eleştirilmelidir. 6 maçta atılan 4 gole yenilen 19 gol ve 1 puan nedir lan.

    küçük bir not: 10 maçta 19 puan, 9 puan kaybı, geri kalan 2 puan nerede derseniz, 0-0'lık eskişehir beraberliğimiz var arena'da, onu unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın