• 14
    bir hic ugruna can vermis genc. ideolojisi nedeniyle haberlerde esamesi bile okunmayacaktir. yada en fazla 30 saniye falan iste. gencecik bir adam ölüyor, yarin bir tanesi daha ölecek, yarin bir tanesi daha. terör dagdan sehre inmis universitelerin duvarlarina bulanmis resmen, ama ne onune geciliyor ne de tesebbus ediliyor.

    duvarlarina yillardir alenen pkk sempatizani sloganlar yazilabilen ege universitesi fakulteleri icinde pkk yandaslarinin aldigi ne ilk ne de son can olacaktir. bu pkkyi icimize bu kadar sokan, girmelerine izin verenlerin de, genclerin zihnini ozgurluklerini pkk ile kazanacaklari dusuncesiyle yikayanlarin da allah belasini versin.

    pkk illeti analarin babalarin bir umut icinde sizleri bizleri disinden tirnagindan arttirip adam olalim diye yolladigi universitelerde buyuyor. bu ne ilkti ne de son olacak. resmen ulkede yasamamiz piyango. her gun biri bir baskasi tarafindan hic ugruna olduruluyor. bu hafta 3. ölüm bu, sebepsiz yere olan. ulke bok cukuruna donmus resmen. emegi gecen herkesin allah belasini versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın