resim
Gökhan Töre
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 654
    görmeyeli ne olmuş buna? cayır cayır yardırdığı gibi adam filan da kovalıyor. olcan'ı buna tercih etmiştik yazın. seçuk-burak-umut sağ olsunlar.

    (bkz: 19 şubat 2015 liverpool beşiktaş maçı)

    edit: yavaştan karaktersizciler gelmeye başlar. arkadaş karakter dediğin nedir? benim için eğer bir oyuncu takımı adına sahada elinden geleni yapıyorsa o adam karakterlidir. gerisi zerre umrumda değil açıkçası. ulan dünyanın şu an için en iyisi olan messi vergi kaçakçılığından dünyanın cezasını yedi henüz bu sene, mençıstır efsanesi giggs yengesini düdüklemiş, terry takım arkadaşının karısını götürmüş, maradona kokocu, cruyff otellerde trencilik oynuyormuş... şimdi bunlar da karaktersiz o zaman. geçin arkadaşım bunları. eğer adam sahada canını dişine takıp oynuyorsa olay bitmiştir. şayet ortada işlediği bir suç varsa da mahkemesi var, kanunu var. hesabını orada verir. gelip bana vermek zorunda değil. bir de rol model safsatası var sporcularla ilgili. hayır kardeşim, hiçbir sporcu rol model olmak zorunda değil. zaten hiçbiri de küçükken "ulan çok başarılı olayım, herkes beni model alsın." diye hayal etmemiştir. şu an da hepsi bu işi para için yapıyor. sen bir insanı sırf bir sporu iyi yapabildiği için rol model alıyorsan zaten yazıklardasın.

    diyeceğim adam takır takır oynuyorken "ama çok karaktersiz" diye bok atınca komik oluyor, kedi-ciğer ilişkisi ortaya çıkıyor. asıl karaktersizler yıllardır tonla para alıp üç maça çıkmayan, arabaların içinde para saçan adamlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın