• 136
    fc internazionale 4 - 1 beşiktaş
    beşiktaş 1 - 2 fc internazionale

    özellikle ilk maçta ne vurduysam gol oldu. bu kadar isabetli futbol beklemiyordum. erken gelen gol sonrası kalemizde çok fazla baskı görsek te rakibin organize ataklarını savunmadaki büyük gayretimizle savuşturduk, savunmanın ortasındaki 3'lü medel-jesus-campagnaro'nun yan toplardaki başarısı gökhan töre'nin kanatından gelen ortalarda çok işimize yaradı. kontra ataklarla bulduğumuz gollerle 4-0'ı yakaladık. gökhan töre her zaman ki gibi çok etkili olsa da son vuruşlarda benim yararıma hareket etti sağolsun 90'da attığı golle de maçın sonucunu belirledi.

    ikinci maç ilk maçın aksine tamamen bir o kalede bir bu kalede oynandı.iki kaleci de maçın 4-4 bitmesine engel olacak kadar yüzde yüzlük goller çıkardılar. ilk maçın verdiği rahatlığın üstüne 1-0 erken öne geçmem sonucu daha dengeli ve pasa dayalı futbolla kupayı italya'ya getirmeyi garantiledik.

    finalde milano'dayız herkesi bekliyoruz.spke15 abime de bu iki güzel maç için teşekkür ediyorum. böyle güzel turnuvanın bir parçası olmak finalde de böyle güzel bir derbi oynayacak olduğum için çok heycanlıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın